torsdag 3. november 2016

Lysrørarmatur biltema

Egnet i utsatte miljøer som industri, vaskehaller, staller med mer. Av slagfast polykarbonatplast. For T5- lysrør ( standard) . Utbyggbart lysrør , kan kobles sammen i inntil enheter. Lyser opp for eksempel kjøkkenbenken og andre steder innendørs. Kraftig lysrørarmatur for innendørs bruk, egnet for tak- eller veggmontering.


Finnes på lager i varehus. Legg til i innkjøpslisten. Produktet kan brukes i eksisterende T8- lysrørarmatur med induktiv ballast og starter eller med elektronisk ballast. Følg installasjonsanvisningene. Meget prisgunstige LED- lysrør til garasje, lager, stall med mer.


Starter raskt og uten flimmer. Tilgjengelig i kaldhvitt og varmhvitt. Med LED-starter som erstatter . De av god kvalitet er . Jeg hadde noen gamle armatur før som hadde 8lysrør og det ble.


Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Vil det si at man kan bruke T5-armaturer og sette inn et LED- lysrør eller må. For tak- eller veggmontering innendørs.


For lysrør (inn går ikke) av T5-type ( mer energieffektiv enn T8- lysrør ). Utstyrt med elektronisk ballast, glimtenner . Noen som har brukt dette, eller kjenner noen som har brukt dette? Bra eller bare dritten? Jeg må ha lysrør til mitt Juwel 1l.


Er du blant dem som ikke var klar over at det finnes to konkurrerende lysrør - teknologier på markedet? Vi forteller deg hvilken teknologi du skal . Kjøpte armaturer og lysrør for noen år siden. Jeg kjøpte sånne lysrørarmatur på biltema , ikke visste jeg at de ikke var ferdig innstallerte (med ledning, stikkontakt?). Passer i utsatte miljøer som industrien, vaskehaller, staller etc.


Spar både penger og miljøet ved å bytte de gamle lysstoffrørene til LED for bedre energibruk og . Hylleplass: Katalogside: 291. Har en lysstoffrørarmatur med 2xlysrør (usikker hvilken styrke), som. Lysrorarmatur-T5-IP65- . Kommodene bestemte lengden. De henger i kjetting fra kroker i taket, . Med elektronisk ballast = ingen tenner. T– lysrør er mer energieffektive enn T8- lysrør.


Glødepærene og halogenspotene er snart ikke lov å selge, og lysrør har begrensede bruksområder. Altså er det LED som gjelder, . Kjøp vanlige lysrørarmatur , gjerne doble, f. SE – Du får själv byta ut el-material såsom sladdar, lamphållare och stickproppar i flyttbara bruksföremål och vägguttag, samt strömbrytare i fast installation om . Biltema Nordic Services AB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg