tirsdag 7. februar 2017

Eddik som flekkfjerner

Dersom du enda ikke har prøvd en hjemmelagd flekkfjerner , vil vi i. Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Skyll med vann først, og deretter kan du bruke eddik på om du vil siden dette er et naturlig rengjøringsmiddel. Flekkfjerner og kokende vann. Det spesielt hyggelige er at eddik , natron og sitron er miljøvennlige, billig i. For å lage spray som flekkfjerner , fyll en sprayflaske med deler . Dette er også konklusjonen etter en fersk test av flekkfjernere og husmortips - også kjent som. Vi testet Vanish mot eddik og natron.


PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen. Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det . Mirakelmiddel Eddik rengjør som et alt-i-ett produkt skriver About. Du kan også bruke eddik på følgende måter til vasking av klær: 1. Fyll en sprayflaske med eddik og spray direkte på flekken.


Stor flekkfjerningsguide: Bli kvitt flekkene etter jule- og nyttårsfeiringen. VG-test: av flekker borte – uten flekkfjerner. Slik fjerner du ulike . Jeg syns den er like bra om ikke bedre en flekkfjerner jeg kjøpt før, så de.


Hot tips for fjerning av blåbærflekker: Legg plagget med eddik på . Eddik kan brukes til mye mer enn dressing. Men det finnes flere gode flekkfjernere og effektive metoder som faktisk kan fjerne rødvinsflekken, og ingen vil noensinne vite at det gikk litt vilt . Vaskemiddel med enzyEnzym finnes i de fleste vaskemidler. Spay på og la hårsprayen trekke inn i stoffet. La tørke og børst så lett over med en klut dyppet i en blanding av eddik og vann.


En blanding av eddik og zalo er en evig klassikker, men krever en del skrubbing. SPOTAWAY flekkfjerner fjerner de fleste type flekker. I dag tilbyr markedet et bredt utvalg av flekkfjernere som i en applikasjon bidrar til. Fjerner flekker av blod (bruk kaldt vann), . Mye av det du finner i kjøkkenskapet kan brukes til å rengjøre de fleste steder i huset.


Du visste kanskje ikke at effektive flekkfjernere som eddik , . Eddik er effektivt på flekker, er naturlig desinfiserende og har mykgjøren. Du vil ikke tro alt litt eddik kan gjøre for deg. Slutt å kjøpe dyre husholdningsprodukter som stinker i timevis etter bruk, og bruk plassen under . Mangler: flekkfjerner FORBRUKER - iiik!


Eddik ( eller ): Blandes ut med vann. Fukt flekken og la det virke en liten stund . Jeg har fjernet blåbærflekker på tøy med eddik. Tipseren Mona mener det er genialt som flekkfjerner ! Vet ikke hvor hard den er med fibrene. Enten du skal desinfisere, fjerne lukt, fett eller mugg bør du sette eddik på . Svette, Vaskbare stoffer: Vask i enzymholdig vaskemiddel, eller fukt flekken med eddik eller spiseskje salmiakk til dl vann.


På vanskelige flekker bruk Omo flekkfjerner rett på flekken og la den. Kunstige stoffer som acetat og triacetat kan bli ødelagt av eddik og aceton.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg