tirsdag 21. februar 2017

Tepperens middel

Sjampo til rense maskin. Fjerner støv, skitt og fett. Rensing av tekstiler reduserer faren for allergi, fjerner flekker og dårlig lukt.


Effektiv rengjøring av de fleste tekstil materialer, som møbler og tepper i hjemmet, bilen, båten, campingvognen etc. Dosering: 2-dl til l vann. Til skumdemping ved tepperens. Flytende middel til bruk i tepperensmaskinens skittenvannstank ved våtrens av tepper. Slik får du best resultat med tepperenser på tepper, sofa, bilseter eller matter.


Skip to: Primary Navigation, Main Content Search. Hadde kjøpt rensemiddel, men ser nå at det står at man skal suge det opp med tepperenser etter at middelet har virket en stund. Har du flere tepper som trenger rens, kan det være smart å leie en tepperenser. Det koster noen hundrelapper, men mange utleiere opererer med en gunstig . Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen?


Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett, . Antall i forpakningen, stk. Våtrensmiddel gir teppene et friskt og rent utseende samtidig som det forlenger levetiden.


Taski Tapi Extract Tepperens. T luktfjerningsteknologi . Det er det samme middelet som brukes på stoler og senger innendørs. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Distribusjonen skjer fra . Nøytralt middel til våtrens av tepper med maskin. Spesialist på tepperens og tradisjonell vasking av alle typer tepper. Hvis fargene er ustabile behandler vi teppet med et middel som hjelper med å binde . SPRAYNGO tepperens er et effektivt og skånsomt rensemiddel som er utviklet. Middelet er ikke ment som en rens når teppet er veldig skittent - da anbefales . Har kona de en Rainbow eller Vorwerk så bruk tepperens levert av . Sprayekstraksjon brukes til dyprensing av tepper og møbler. Til dette anbefaler vi Kärcher tepperenser sammen med rengjøringsmidlene RM 7og 760.


Lavtskummende tepperens middel til bruk i tepperensemaskiner. Test alltid produktet på en ikke synlig plass for farge ekthet. Nysnø og kuldegrader er ideelt for rengjøring av tepper. Man bør kanskje ha en tepperens så ofte som ganger pr. Tepperens kan utføres ved at det først legges ut et middel for . Proline Tepperent er et spesialutviklet middel for rens av tekstiler og tepper.


Leveres i konsentrat og passer utmerket i tepperens maskiner. Eddik er et fascinerende produkt med mange bruksområder på grunn av sin evne til å desinfisere, fjerne lukt, fett og mugg. Ved å bruke eddik til . RBI Stålpolish er et middel til rengjøring og polering av rustfritt stål.


Rengjøring av tepper, møbler, gulv, bilinteriør m. Følg flekkfjerningsnøkkelen på bildet under når uhellet er ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg