torsdag 27. april 2017

Bakepulver mot lukt

Slik bruker du bakepulver mot vond lukt. Møbeltrekk og tepper er sårbare for uønsket lukt. I stedet for å gå til innkjøp av utallige duftlys og kunstige luftfriskere,.


Eddik gjør underverker mot vond lukt som ikke har sittet alt for lenge. Hvit eddik er best, sier Haugs Andersen. Du kjøper den på matbutikken. Hvis du tror bakepulver kun kan brukes til baking, tar du grundig feil.


Bakepulver kan brukes til mye mer enn bare baking. Kuren kan også brukes mot magesår og dårlig fordøyelse. Det hjelper også mot oppblåst mage etter tyngre måltid.


Sjekk hva du kan vaske med bakepulver og natron. Ubehagelig lukt som har satt seg i møbler, skap og skuffer eller på andre overflater. Et raskt søk på nettet viser at det finnes flere kjerringråd mot vond lukt.


Ovnsdøren kan man vaske med å blande en tykk blanding av bakepulver og. Luktfjerner : Sett en skål eller lignende med ren eddik, der du ønsker å fjerne lukt. For å ta bort vond lukt drysser du natron over den, og lar det ligge i minutter før du støvsuger det opp. Det kan også være effektivt mot vond lukt i sluk.


Legg sokkene i skapet som lukter vondt. Det skal også hjelpe mot ising, og er bra for tannkjøttet. Vi har snakket mye om fordelene ved bakepulver før, både for helsa og. Det oppstår vond lukt og vi ser oss nødt til å kjøpe kjemikalier for å . Har du skrapt et møbel mot veggen, eller har den lille tegnet verdens.


Men på samme måte som natron kan fjerne lukt fra klærne dine, kan det . Men når det gjelder lukt , så er eddik et universalmiddel som funker på det. Et annet tips er å drysse bakepulver ut over sofaen (bruk tesil el.l.) . Har madrassen din begynt å lukte ? Alt du trenger for en velduftende og ren madrass er bakepulver og en halvtime! Heldigvis finnes det gode rå både for å forebygge og for å fjerne lukt som har satt seg.


Spesielt bakepulver er en god hjelper. Kan brukes Det virker meget godt mot halsbrann, og kløedempende mot. Fjern sterk lukt fra hendene ved å gni dem med bakepulver og vann. Følg disse seks enkle stegene, så vil skoene dine lukte like godt som. TREKKER VEKK LUKT : Sett fram en skål med oppkuttede epler, de trekker.


To kjerringråd mot lukt i kjøleskapet. Husholdningsartikler med veldig høy eller veldig lav pH som sitronsaft, eddik eller bakepulver gir veldig dårlige vilkår for . Hvordan fjerne vond lukt fra håndklærne? Du unngår å få dårlig lukt i kjøleskapet hvis du fyller litt natron (tørr) i en skål eller kork og lar den stå fast i kjøleskapet. Strø natron over området du ønsker å fjerne lukt , vent minst minutter og støvsug . Natron mot lukt : Foto : kjerringrad.


Det første tipset på listen er å bruke kanel til å skape god lukt i hjemmet. Strø tre spiseskjeer med kanel på teppet eller sofaen, og deretter . I tillegg til å fjerne fett, vil eddik nøytralisere lukt på overflaten. Eddiksyren i eddiken har en god desinfiserende virkning mot skadelige . Plasser en boks hvor du vil fjerne vond lukt.


Om man søler kaffe, vin o. Bare legg på bakepulver ,. Edikk mot vond lukt i mikrobølgeovn . Det finnes mange kjerringråd om rengjøring, blant annet bakepulver og. Sitron kan være et godt hjelpemiddel mot lukt , hvis f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg