fredag 7. april 2017

Hjort gevir lampe

Globe modell gevir lysekroner som vil passe utmerket over spisebor stuen eler i gang. Tror knappt du har sette denne utgaven før. Du kan ganske enkelt montere gevir på veggen over peisen, eller du kan lage en lampe ut av . VILLMARKSDESIGN tilbyr utsøkte HYTTEMØBLER, HYTTEINTERIØR i HORN og GEVIR.


Flott HYTTEBELYSNING samt SMIJERN og UTSKÅRNE . Hvordan lage hjort gevir lamper En lampe på sin base, er bare en pære- kontakten med maskinvare for å holde en skygge over pære og . Hvordan lage en hjort gevir lampe Hvis tanken på å lage en lampe av hjort gevir høres grusom, er det ikke. Jeg har skutt hjort før, men de har ikke vært i nærheten av denne størrelsen. Hjort og elg shed gevir deres årlig, . Den var så stor at jeg måtte se nøye etter om det faktisk var en hjort. Pen og stor gevir lampe av hjort 80xcm. Over geviret er det fordelt seks lys som - utstyrt med tilsvarende E14-pærer - sørger for hyggelig rombelysning.


Dette er en påfallende hengelampe som får . Norsk hjort (Cervus elaphus atlanticus) er ein av mange underartar. Hjorten ber geviret gjennom heile vinteren, og kastar det først i april-mai. Relaterte bilder: lampe lys belysning humør atmosfære. Kommer inn igjen i Juni:). Lamper til hytter og hjem.


Vakker lampe som virkelig gjør noe med rommet! Lysestake gevir til lys. Nydelig hjort som er med å skape en unik stemning 76xcm. The White Tail Deer gevir er omtrent en fot i lengde, så gjør store lysekroner er upraktisk og dyrt.


Bruk disse herlige hjort horn lysekroner og gevir lamper i . Dumt hjort - reinsdyr på glattisen. Sjelden sykdom rammet rein: – Røde klumper slang fra geviret. Et prakt eksemplar i Mulhjort. Se vårt utvalg av flotte lamper.


Blues vinduslampe hvit. Captain gulvlampe kobber. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Hjorter er etter elgen den største europeiske hjortearten. Hannhjorter som bærer kraftig gevir kalles kronhjort , og hunnen som er gevirløs kalles kolle eller hind.


Vi på Soria Moria Interiør er så takknemlige for alle våre fine og trofaste kunder, og setter igang en liten helgekonkurranse. Hjorten lever i små grupper, vanligvis bestående av en mor og kalvene hennes. Hannene har fantastiske gevir og holder sammen i små grupper på tre eller fire . Søk etter knaggrekke gevir stor returnerte 1treff.


Da kom lampen i posten, levert på døra! Så fornøyd med gevirlysekronen fra . Stående hjort i sølv farge, i polyresin. Helt fantastisk vakker lampe med skjerm.


I aluminium, jern, fibersheet og bomull. Du kan bare montere gevir på veggen over peisen, eller du kan lage en lampe ved hornene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg