mandag 3. april 2017

Møbelrens tekstil

Hagerty Aerosol Shampoo er en mild og effektiv skumrens til alle typer tepper og møbler som ikke er sensitive for vann. Tekstil Flekkfjernerl sprayflaske. Til teppe og møbelrens blandes BioGuard flekkfjerner med vann (blandingsforhold 1:6).


Spray midlet på overflaten eller . Rist flasken, spray skum på tekstiler og børst grundig. Også egnet for bruk i hjemmet. Gir alvorlig øyeirritasjon.


Fjerner mørke flekker på lyse tekstiler. DITT HEMMELIGE VÅPEN Tar du vare på møblene dine, vil de både se bedre ut og leve lenger. Fordelene mange, og vaskebare trekk kan komme godt med hvis uhellet skulle være ute. Godt vedlikehold øker levetiden på møblene dine.


Slik går du frem for å ta vare på dem. Anonym poster: fde15bdf27e040faf1adaba9ed60d185. Profesjonell AS har lang erfaring med møbelrens og impregnering av tekstiler.


Stoler og møbler som er trukket i tekstil og som daglig er i bruk, bør renses og . Impregnering til tekstiler. Svært effektiv beskyttelse. Støvsugere med vannfilter. Det kan være en fordel for noen typer tekstiler slik som noen tepper.


Etter alt har tørket kan man. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken.


ChemDry Norge AS utfører tepperens og møbelrens i hele Norge. Grundlig fjerning av fett, . Har du fått flekker på tepper eller andre tekstiler , finnes det råd. Effektiv rengjøring av de fleste tekstil materialer, som møbler og tepper i hjemmet, bilen, båten, campingvognen etc.


Dosering: 2-dl til l vann. Vår tepperens og møbelrens fjerner effektivt flekker og smuss fra alle typer tekstiler. Tepperens og møbelrens , kan innbefatte rens av matter, stoler, sofaer og . Total Clean for rengjøring og flekkfjerning av tekstiler , skal ikke brukes på tekstiler eller microfiber som ikke tåler fukt.


En tilsynelatende ren sofa inneholder mye dyptliggende støv og andre urenheter som i realiteten kan. Møbelrens - Ikke glem å vaske tekstilmøblene deres! Duker Vi vasker og ruller duker for både private og bedrifter med pris pr meter.


Vi har lang erfaring med teppe- og møbelrens. TEPPE OG MØBELRENS , fantastisk på bilseter. BioGuard Flekkfjerner kan trygt brukes på alle typer tekstiler. Inneholder natriumhypokloritt.


ChemDry Oslo AS utfører tepperens og møbelrens i Oslo og Akershus. EGE Tepper anbefaler tepperens fra. Du finner dem i Bonytts inspirasjonsguide. Står støvskyen når du setter deg i sofaen?


Eller er godstolen full av kaffeflekker? Det kan samle seg store mengder skitt i sofaen din om du ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg