fredag 8. desember 2017

Shellac farger

CND SHELLAC ENKEL FARGE – 35-. Det er ingen tørketid og den lanseres i ulike farger med nyanser, . Rens og stell av negler og neglbånd. Om du vil leke mer med ulike print og farger , er denne trenden midt i . Skånsom fjerning, manikyr og farge.


The only choice for nail . I tillegg er det ulike effektlakker som kan kombineres til 8forskjellige looker. En profesjonell manikyr, shellac , eller akrylnegler gir et lekkert resultat. VELG SOMMERENS TREND BLANT 1ULIKE FARGER.


Det startet med en shellac -behandling, som rett og slett er neglelakk som. Gel It neglegel er en serie med langvarig og lekker neglelakk med gel-følelse. Velg blant mange delikate farger og alltid ha flotte negler til hverdag eller . Fotpleie med fransk shellac , 90–. Den er hypoallergenisk og 3-FREE, det vil si fri for . Den har ulike farger med nyanser, . Lakkdisplay i klar plast. Påfør de fargene du har, så kunden kan se fargen til sin hudtype.


Shellac farger (fransk), 55–. Dette er den eneste lakken på markedet der du ikke trenger å bruke . Ingen underlakk er nødvendig da fargene er selvheftene til . Du kan få enkle negler i naturlige farger , glitter, sterke farger , mandelformet,. Med farger er vi sikre på at du finner en neglelakk som du faller i smak hos deg og dine kunder. CN ledende innen den profesjonelle hånd-,. Enten om du vil ha sprudlende neglelakk i tropiske farger som varer 2-uker med shellac eller akrylnegler med krystaller som gir en naturlig forlengelse av dine . Disse lakkene har vi også til salg i masse flotte farger i vår salong på Sandens.


Filing av overgang og ny . MANIKYR MED SHELLAC 4NOK. Det finnes mange forskjellige farger å velge mellom, og man kan også legge fransk manikyr med shellac. CND sin egen shellac maskin og CND farger.


To av fargene er brukt fire-fem ganger, alt annet et helt nytt! Selges da det brukes for lite. Manikyr med vanlig shellac.


En unik lakk som herdes i UV- lys og har en holdbarhet på ca uker (visse farger opptil uker). Våre terapeuter går på kurs . Glitterlakker i aller regnbuens farger er supertrendy. Høstens negletrender: De heteste fargene akkurat nå. Les også: Så enkelt fjerner du shellac hjemme.


Tynne dekorflak i skimrende farge , perfekt for innkapsling i gele og akryl. Retro Chic Collection er en serie retro farger med moderne fargetone. Den legges som en neglelakk - underlakk, farge , overlakk - og herdes i CND.


Da jeg besøkte Anette Lunde hos Armonianegler idag, hadde hun fått nye, spennende neglelakkfarger for høsten. Fargene kommer i følge . Fjerning av shellac , 25-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg