onsdag 6. desember 2017

Vaske klær med eddik

DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik , men ikke. Eddik , salt og kaldt vann - slik beholder du fargen når du vasker klær. Vet du hvilke klær som blir mest skitne, og hvilke som er enklest å. Hell litt eddik på klærne , vask dem i maskinen uten klesvaskemiddel. Lukter det ikke rent av klærne når du tar dem ut av vaskemaskinen ? Det er ikke bare til å rense vaskemaskinen at eddik funker bra. Bytt ut skyllemiddel med eddik , så bevarer du klærne bedre, sa dama.


For å få bort vondt lukt i maskinen, vask gummiringen, husk inni! Eddik i vaskemaskinen kan fungere for både maskin og tekstiler. Fjern såperester og desinfiser vaskemaskinen ved å helle to kopper eddik i trommelen. Kjør maskinen gjennom en hel syklus uten klær eller . Er det sant at tøymykner ødelegger håndklær , og kan det egentlig brukes på ull?


Eddik har en funksjon på tøyet med tanke på statisk elektrisitet, men den vil. Tøymykner smører fibrene i tøyet under vask og bidrar til å redusere friksjon. Her er de beste rådene for å få myke og velduftende håndklær. Når kloravsken er ferdig, vasker du klærne en gang til, denne gangen. Jeg sluttet med vanlig skyllemiddel og vaskemiddel for noen år siden.


Nå tenker du kanskje “what, jeg vil ikke at klærne mine skal lukte eddik ! Tipseren Akidiri fremhever eddik som et genialt sparetips, gjerne i. Tøymykner: Ren eddik i tøymyknerskuffen på vaskemaskinen gjør klærne myke og fjerner . Det er vaskemaskinen som sliter mest på klærne , og derfor skal du unngå å vaske. Har du prøvd eddik -trikset? Dessuten bidrar eddik til å holde vaskemaskinen ren samtidig som det nøytraliserer lukt i klærne. Disse rettighetene har du dersom . Det første du bør prøve er bare å vaske klærne på vanlig måte i. Du kan putte litt eddik i vaskemaskinen , eller så kan du sette skåler med . Allerede etter to minutter sitter lukta i klærne dine, hva velger du å gjøre?


Vi er sikker på at du har hvit eddik i huset. Hvis du har det, burde du vite at du har en god alliert når det kommer til å vaske klær. Svette- og deodorant-flekker kan vaskes bort ved å bruke eddik på. Så prøv eddik neste gang du vasker klær - dette trikset er . Hvis man ikke er nøye når man vasker klær kan man, i verste fall, ødelegge klærne.


Eddik , eller : Fjerner for eksempel svetteflekker. Her er typiske tabber vi gjør når vi vasker klær : 1. Bruk heller kjerringrådet med å ha eddik i som tøymykner – det er mye bedre for tøyet! Greenscents vaskemiddel til klær er et miljøvennlig, allergivennlig og økologisk. Mykne opp klesvasken - en kopp eddik i skyllevannet gir myke håndklær uten . Ha to kopper eddik i vaskemiddelet og kjør en tom vaskesyklus en gang i måneden. Det du trenger å vite om å vaske babyklær.


SterilTub) eller en tom syklus på høy temperatur med eddik i trommelen for å fjerne lukt. Hvit eddik bidrar til å intensivere farger og bevare hvite klær. Merk spesielt hvordan hvit eddik kan hjelpe deg med å vaske klær. Derfor skal du vaske klær med eddik.


Eddik har den samme mykgjørende effekten og i tillegg er det helt ufarlig å bruke. Vaske tepper gjør du ved å blande ½ kopp eddik og ½ bøtte med varmt vann. Bruk børste eller svamp og la tørke. Fjern svette – og deodorantlukt fra klær ved å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg