tirsdag 12. desember 2017

Vaske ullsokker

Vi ser at flere lurer på om man må vaske ull med Milo, eller om man kan bruke vanlig vaskemiddel uten å ødelegge plaggene. Derfor velger vi å dele litt. Danske helsemyndigheter anbefaler at du vasker undertøyet ditt på minst grader.


Det tåler bomull og viskose selv om vaskeanvisningen på . For en tid siden kjøpte jeg et par ullsokker på XXl. Etter å ha brukt og vasket dem noen ganger så konstaterte jeg med at her er det ikke nok . Til tross for tydelige vaskeråd kan det være vanskelig å vite hvilke plagg som bør vaskes i lav eller høy varme, hvilke plagg som absolutt ikke . Det er derfor viktig at du vasker ullplagg fra Aclima med vaskemiddel som er. Sorter ullundertøyet, og vask mørke og lyse farger hver for seg. Vi anbefaler bruk av Ullvaskemiddel og med ullprogram i maskinen. Maskinvask med vask over grader anbefales ikke.


I en travel hverdag er det få i dag som prioriterer tid til å vaske ull for hån og særlig gjelder dette kanskje ull til baby! Alle våre ullplagg kan derfor vaskes i . Det anbefales å vaske sokkene på vrangen, så holder de seg fine lengre. WE ullsokker egner seg like godt på jobben som på tur.


Men ofte kan det mangle en strømpebukse, eller et par votter eller ullsokker – eller man trenger å vaske utedressen og regntøyet. Foreldre vil også gjerne vite . Janus Designwool ullfrottesokker er myke, behagelige og varme, med ullfrottesåle. Den vasker rent, gang på gang, mens du uffer deg over hvor kjedelig.


Tynn ullsokk laget i svært . Breke ullsokk til barn er deilig og varn for de kalde dagene. Stormberg har gode priser, fri frakt over 50 rask levering, 1dagers returrett og god kundeservice. Noen som har tips til gode ullsokker som ikke koster skjorta? Ull er heller ikke nødvendig å vaske så ofte. Produsert i isolerende ullfroté som tåler både graders vask og tørketrommel!


Det kan hende hvitvask-programmet er mest tjenelig å bruke på din maskin når du skal tove hardt, men prøv med kulørt- vask programmet først til du får erfaring. Ullplagg fra Nøstebarn trenger ikke å bli vasket før bruk. Plagget er laget av naturmaterialer i ubehandlet ull eller blanding ull og silke - fri for kjemisk behandling. Føler liksom at de blir renest da, hender en og annen sokk har blitt vasket på vranga, og når jeg vrenger den tilbake , hender det at det er bøss . Ullsokker i tynn ull 1-pakk til barn med Polarn O. Størrelsen står på innsiden av. Vi vil at du skal ha nytte av klærne våre i lang tid.


Myke og varme tynne sokker i deilig merinoull av høyeste kvalitet. Vask og behandlingstips. Kommer i 2- pack og produktet kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Selger en del strømpebukser ca. Sokkene finnes helt ned i. All ull er vasket med ullvaskemiddel og behandlet riktig.


Ull bør vaskes med vaskemiddel beregnet på ull. MARIUS ULLSOKKER LOTUS PINK, BARN. Du trenger ikke å vaske hvert plagg etter hver gang du har brukt det.


De aller fleste har vasket ullsokker med et resultat av mini-ullsokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg