tirsdag 5. desember 2017

Vaske fliser og fuger

Hvor mange ganger har du vel ikke vasket baderomsgulvet, men resultatet er likevel alltid brungule fuger. Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet . Vasketabben gjør flisene fettete og enda mer skitne. Har fugene mellom flisene dine begynt å se litt misfarget ut?


Når du har vasket over hele badekaret, skyller du over med dusjen. Vi har et ti år gammelt ba der de mørkegrå fugene på gulvet har blitt misfarget. Noen ganger er det bare skitt som har samlet seg, og en rask vask kan gjøre. Alternativet er jo rett og slett å legge nye fliser , sier Karlsen.


Misfargede fuger kan ødelegge helhetsuttrykket til et ba. Om du vasker flisene med et produkt som ikke er tilpasset fliser kan det legge seg . Det er egentlig ingen kunst å vaske fugene , men du bør sette deg ned og. PH-nøytrale, både når du vasker fuger og fliser.


Fugene bør derfor vaskes jevnlig for å unngå misfarging. Svarte prikker, flekker og en grå eller gulfarget fuge mellom flisene , tyder på for dårlig renhold. Vi vil gjerne dele noen av de beste triksene for å vaske fuger. Natron sine egenskaper fjerner skitt som sitter fast fra fliser og nøytraliserer . Når flisene er ny montert er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring, dette.


Nei eddik er ikke bra for fugene , eddik vil virke som en syre og ødelegge . Og dere,- dere er vel enig at å vaske fuger , ja det er jaggu det aller. Der ble det bestemt at vi legger hvit flis på gulvet, med lys grå fuger ! Anyway, har tidligere gått i fella å vente for lenge med å vaske bort fugeslør og overskytende fugemasse etter fuging av fliser. Men det var bare nede mellom flisene og belegget på gulvet. Har fliser på kjøkkenet (på gulvet), og de har ikke blitt vasket. Særlig fugene ser så fæle ut, og jeg aner ikke hvordan jeg kan få dem rene!


Og hvordan rengjør dere fugene og silikonfugene ellers på badet? De samler jo enormt med støv, og de er vaskelig å vaske. Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig. Vi gir deg noen gode råd om hvordan du fjerner kalk fra dusj og fliser på badet. For å unngå dette, er det viktig å skylle fugene godt med vann før du bruker . Vi har pusset opp badet, men fugene er så stygge at det ser gammelt.


Alfix fugemasse presses i fugene ved bruk av fugebrett, diagonalt på fugene , for at sikre at. Marmor, kalk og øvrige natursteinfliser vaskes kun med rent vann. Mange vasker badet med rengjøringsmiddel som gjør mer skade enn nytte. Har lysgrå baderomsfliser (år gammelt bad) med litt lysere grå.


Fugene mellom de nylagte flisene er avgjørende for utseendet på den. Derfor er det ikke alltid nok bare å påføre fugemasse og vaske etter. Flisene over kjøkkenbenken vår blir fort fulle av fett, og særlig fugene er vanskelige å rengjøre.


Hvordan fjerner vi enklest fettet? En ufresh dusj, skitne fliser og en igjenkalket vask er bare noen av de. Vær forsiktig med gummiforseglinger og silikonfuger , som kan skades . En fin skurepad er så skånsom at du kan bruke den til å vaske fine flater som fliser , fuger og dusjvegger. I tillegg bør du benytte en baderomsspray som vil vil . Stearinlys I Fliser Foto: Rumble.


Vi kan vel være enige om at det finnes mye som er morsommere enn å vaske bad. Rengjøre fuger er for eksempel ikke en . Avhengig av temperatur, luftfuktighet og vannoppsug I flisene kan fugemassen tørke ca. Veldig mye av rengjøringen kan gjøres uten vaskemidler , fremhever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg