torsdag 25. oktober 2018

Biotex vaskepulver

Bio-Tex Color konsentrert vaskepulver for kulørt tøy, 3. Inneholder ikke blekemiddel. Tøyet beholder fargen sin. Bio tex vaskepulver 5g håndvask Vask og rengjøring Tøyvask Tøyvaskemiddel. En tilsvarende test av vaskepulver for hvitt tøy som Statens institutt for . Norges raskeste nettbutikk!


Tidligere tester av vaskemiddel har vist at pulver kommer best ut. Gode fargebevarende egenskaper, men dyrest per vask. TEST AV VASJEMIDDEL: BioTex Color. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen . Er ikke det samme vaskepulveret som i de små bio-tex posene man får kjøpt i matvarebutikker? Jeg kjøpte et par sånne, fordi jeg tilfeldigvis . Vaskeputer har dukket opp som et alternativ til pulver og flytende vaskemiddel.


Putene er opptil tre ganger så dyre, men vasker de bedre? Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Velegnet til maskinvask fra 30°-60°C grader.


Det er stor forskjell på vaskepulver når man skal vaske klær. Bio–tex Håndvask indeholder på samme måde som Bio–tex White og Bio–tex Color biologiske enzymer. Produktet inneholder biologiske enzymer, men ikke optisk hvitt eller blekemiddel. Bio-tex color er spesielt velegnet til farget tøy. Det danske forbrukerrådet har testet vaskepulver til kulørt vask, der.


Fyller en bøtte med kaldt vann og heller opp i litt biotex ( vaskepulver ) Så skrubber man til det begynner å blø. Jeg har ikke så mye tro på vanlig vaskepulver , men har ikke mye erfaring. Køb BIOTEX COLOR VASKEPULVER 3. Samme lave pris i butik som på net.


Danmarks største hvidevarekæde. Stort udvalg af BIOTEX COLOR VASKEPULVER 3. Kjøper aldri Blenda eller. Bio Tex - vaskepulver er laget spesielt for håndvask av klær, og løser seg raskt opp i vann. Kommer i praktiske porsjonspakninger.


Persil Vaskepulver 800g. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bestill online i dag få rask levering. Levering direkte til døren, nemt og ligetil. Kompakt vaskepulver til hvidt og lyst tøj.


Indeholder enzymer, optisk hvidt, blegemiddel og blegeforstærker. Vanlig vaskepulver og skyllemiddel fra nøytral, ullvask og milo. Biotex Flekkspray 500ml hos staples. Her brukes det Blenda sensitive til alt hvitt tøy, bio tex color til farget tøy, og Milo til ull.


Det indeholder parfume, der kan give allergi, og optisk hvidt, der kan være . Riktig dosering av vaskepulveret er viktig både for klærne og lommeboken. Men hva er riktig mengde? Her er vår guide til hvor mye vaskepulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg