onsdag 17. oktober 2018

Vaske dusj med bakepulver

Gjerne løst i vann og blandet med en annen ingrediens, som bakepulver , natron eller oppvasksåpe. Har du dusjkabinett med glassvegger, bør du prøve denne vidunderblandingen som vaskemiddel. For det virker faktisk som det reneste . Det er også ypperlig å blande eddiken med bakepulver hvis en ønsker en. Du kan vaske dusjen din med bæsj for alt jeg bryr meg ;).


Eddik og bakepulver er bra kombinasjon, og anbefales ved rengjøring av bad. Hvordan vasker dere dusjen ? Av alle ting og diskutere. Anonymforum - Skravle innlegg 21. Flere resultater fra forum.


Sjekk vår uhøytidelige test. Rengjøring av dusjkabinett. DUSJVEGGER : Slik så glassveggene i dusjen ut før vask. Lag en god blanding av Zalo og eddik, så skinner dusjen etterpå. Vasking med Elisabeth Høye.


Det ene er å spraye bunnen med vann, for så å drysse på rikelig med bakepulver. Vask hele huset på en naturlig, billig og effektiv måte. Både eddik, bakepulver , sitron og natron kan være like gode alternativer. Dusjkabinettet kan være utforende å rengjøre.


Uavhengig av materiale og størrelse, . Kalkflekker i dusjen og på baderomsflisene kan være irriterende og vanskelige å fjerne. Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig. Sliter du med såpe- og skumflekker på dusjdøren?


Da har du ikke prøvd disse triksene. Da trenger du en elektrisk tannbørste - og litt bakepulver. Når du har vasket over hele badekaret, skyller du over med dusjen. Hva funker best for å vaske glassvegger i dusjkabinett? Foto: Mitra Arabi Thyberg.


Klar for å vinne kampen mot det skitne dusjkabinettet en gang for alle? Da må du prøve dette smarte trikset. DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik, men ikke prøv å fjerne søl.


For hvem har prøvd bakepulver når ovnen skal vaskes ? Slik gjør du rent med bakepulver og eddik. Blant annet er det utmerket på å fjerne kalkavleiringer på dusjkabinettet , fordi eddik er surt og kalk . Hvor ofte bør du egentlig vaske ? Ringer i toalettskålen og kalkbelegg på dusjvegger fjernes med et surt. Noen sverger til bakepulver. For eksempel kan du vaske dusjveggene eller dusjhodet med eddik.


Her er dusjvasketriksene du IKKE trenger forsøke. De aller fleste vasker dusjen regelmessig og grundig, men de aller . For å rengjøre kjøleskapet bør du tilberede en miks av en del bakepulver , en del. Det er enkelt å fjerne mugg og såperester fra dusj og badekar, bare bruk litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg