tirsdag 11. desember 2018

Led lysrør planter

Spesielle lysstoffrør til planter gir fine og tette planter. Du får LED plantelys som vanlige pærer som kan henges over en plante eller to, men . Med vekstlys gir du stiklinger og planter riktig lys så de utvikles best mulig. LED - vekstlampene vi har gir et lys med riktig farge som ikke avgir varme.


Velg mellom vekstbelysningen i form av en lampe eller et lysrør for benkarmatur. Med LED -starter som erstatter den gamle, tradisjonelle starteren. Starter raskt og uten flimmer. Når en plante får for lite lys så strekker den seg mot lyset, og om. Lysstoffrør merket som plantelys kan skrus inn i eksisterende armatur.


Med LED vekstlys vil så godt som 1 av lyset fra diodene bli absorbert av plantene til fotosyntese. Hos tradisjonelle HID pærer (HPS og Metal Halide) går ca . Armatur med lysstoffrør på W med hvitt lys gir best resultat. Hovedfordelen ved lysstoffrør er høyt lysutbytte, lang leveti overlegen. Bilde av LED -lyslist No.


De fleste planter nyter godt av ekstra plantelys på vinteren, og vi an. LED har den fordelen at de kan plasseres tett inntil plantene uten at de gir. LED gir bedre lysutbytte enn lysstoffrør som ellers brukes der. Lyskildene har lang levetid og lavt strømforbruk, og vi har lyskilder tilpasset alle behov og planter.


Uten tilstrekkelig lys blir plantene tynne og puslete. Vanlige sparepærer og lysstoffrør er den billigste løsningen og fungerer fint som tilleggsbelysning. Vekstlys med ledpærer fungerer godt, holder lenge og er relativt dyrt.


Vi fører både LED , Tog Tlysrør til akvariebruk. Vi har ett godt utvalg av. Ser det er mange som selger LED vekstlys, er dette produktet det? Led -lamper er dyrt i innkjøp, men på sikt sparer man antakelig inn. Test av LED plantelys mot HPS pære (High Pressure Sodium).


Under er resultater fra testen. Dette innebærer LED vekstrør med armatur i tillegg til alt det tilbehøret du skulle trenge. Fremmer fotobiologiske prosesser og plantevekst. Lysrør for blomster og planter.


Det kan være mulig å putte inn et LED lysrør i et armatur som har vært brukt med fluoriserende lys. Sjekk med forhandleren først. Plantelampe Standard 4W LED 60°. Du må i så tilfelle bytte ut . Fordelen med led teknologi er slående ved sammenligning med glødepærer, men også for lysstoffrør vil et led lysrør utmerke seg ved lang levetid og effektiv . NRK-BYGGET: Gult lysstoffrør -lys er mest vanlig i norske kontorbygg.


Men planter på kontoret er jo ikke noe nytt? Dette betyr at planter og fisk får et perfekt lys. Ser for meg at led - lysrør vil koste ennå mer en vanlig lysrør foresten?


Potteplanter trenger skikkelig med lys, og mange sliter i de mørkeste vintermånedene. Det finnes enkle og gode lysrør som gir plantene det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg