onsdag 12. desember 2018

Stueren hund tisser inne

Dersom veterinæren ikke finner noe galt på hunden din regnes tissing inne som et atferdsproblem. En del hannhunder tisser inne for å markere. Har en voksen hund på tre år som plutselig er begynt å tisse inne. Dette har aldri vært et problem før, og han ble stueren veldig tidlig som valp. Flere resultater fra canis.


Fordi en voksen hund som har lært renslighet når den var valp simpelten ikke tisser inne. Jeg har en ukastrert yorkshireterrier på år, som innimellom tisser inne. Vi er ofte ute med han, og han virker frisk og rask ellers. Valper som vokser opp uten mulighet til å gå på et egnet sted for å tisse , tisser der den har mulighet til det.


Dersom valpen hele tiden går inne og derfor må tisse. Opplevde det samme med min forrige hund. Han var også stueren som lten,. Plutselig når han ble rundt år, begynte han å tisse inne igjen.


Hund som markerer seg inne 13. Dere som har hatt valp - tips for å få den stueren ? Valp som ikke gir signaler - tissing inne 12. Hvor lang tid brukte dere på å få valpen stueren ? Er det en spesiell gjenstand hunden tisser på, for eksempel den store potteplanta i stua, kan du flytte denne til et annet sted – enkelt og greit. For mannen har nulltoleranse for dyr som gjør fra seg inne. Ble luftet i firetiden så . Den er i ferd med å bli en burhund og det er ikke bra.


Har gjort alt det der, men den elsker å tisse inne når jeg snur ryggen tiln. Jeg har aldri kjeftet på hunden min når den har gjort fra seg inne. Ikke da den var valp, ikke nå som den er voksen.


Den lærte kjapt å ikke tisse. Når en voksen, stueren hund plutselig begynner å tisse inne på den måten, så er det en god sjanse for at det er noe medisinsk som er årsaken. Tålmodighet, rutiner og ros er den beste måten å få en glad og stueren hund. Valper pleier gjerne å få et favorittsted inne hvor de tisser gang på gang.


Hei, Jeg har tidligere stilt et spørsmål ang. Dersom dette er psykisk - enten en form for protest. Tar i mot råd med stor takk, for han er en så herlig kar som vi . Begynn treningen med å få valpen ” stueren ” med en gang du har fått den. Når hunden tisser eller gjør fra seg ute, roser du og gir en godbit. Forsøk heller å bli kjent med hvordan valpens bevegelser pleier å være før den tisser inne.


Jeg trenger noen råd og gode argumenter ang valp som tisser inne. Hver gang hun tisser inne løper du ut med henne å setter henne på bakken. Vår hund ble veldig fort stueren , den gjorde bare i fra seg inne. Det er et intenst arbeid å få en valp stueren. Har vært borti at valpen prøvde seg på å tisse inne etter å ha vært på plenen.


Noen hunder takler tilsynelatende fint å bli stengt inne uten trening, men vi skal. Den tar ikke beskjeden at å tisse inne er feil – og begynner derfor å gjemme. Jobben med å få den stueren er plutselig enda vanskeligere.


Er det noen som har erfaring med voksen hund som tisser inne men som. Ja hun er stueren ellers og gjør ikke fra seg innendørs når man er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg