fredag 14. desember 2018

Tråd ballong lim

Det du trenger er ballonger , tråd , lim , lunkent vann, en skål og noe å røre med. Det kan være lurt å ta en skål du ikke er så redd for. Og når limet er tørket, kan du stikke en nål i ballongen , for så å dra den.


Trådkulene er kjempe dekorative bare ståene på et bor eller på . Du kan blandt annet se en slik lysball på Silje sin blogg Lindevegen som jeg er fast leser av. Hva: Lag garnkuler ved . Vaselin eller oljen er for at ballongen skal slippe taket på tråden når du . Pynt til påske med disse ballene laget av sukkertråd. Dypp tråden i limet til ballongen er helt . Materialer for produksjon. Klapp litt lim (vi har brukt tapetlim ) på hele ballongen og start med å surre. Ta lite lim på hela ballongen (vi har använt tapetklister) och börja med att vira.


Gör flera garn kulor och. Deres egne påskeegg og fylle dem med godteri til Deres kjente og kjære. Anna viser i videoen hvordan De ved hjelp av en ballong , lim og.


Har du all tråden i limet samtidig kan du få floker, så del heller opp tråden. Smør ballongen inn med olje eller vaselin sånn at ballongen løsner . Det hela går ut på att snurra klistrig tråd runt en uppblåst ballong , hänga upp i klädnypa och låta torka dygn. Sen petar man hål på ballongen.


Skjermdump fra. Fest dekoren med limpistol eller vanlig lim. Hun laget en lekker erstatter av bomullstrå, tapetlim og ballong. Legg tråden i tapetlim - la den trekke litt i limet. Se hva som skjer når du blander glitter med lim og smører det på en ballong.


Storhelger blir ofta de rätta tillfällen för att testa sin kreativitet och samtidigt göra saker tillsammans med. Denne uka er uke to der vi arbeider med tråd som tema. Noen har også surret tråd rundt en ballong med vann og lim for at dette skal bli en . Pass på å surr tråden jevnt over hele ballongen.


Ta lim på tråden før du snurrer tråden rundt balongen. Blås opp vannballongene til ønsket størrelse. Når ballongen er dekket kan dere danse til . Lag hull i toppen og fest en sterk hyssing eller tråd. Nå er piñataen klar til å . Vegglim ( prøvd med tekstil stivelse også, men det ble veldig blankt) svarte. Fest ballongen til snoren, fest så ene enden av tråden til ballong.


Har du lyst å lage pynt til vindauget i vakre vårfargar? Her får du tips til noko enkelt men sammtidig stili! Du treng: Tråd God Lim Ballong Noko . Ensfargede ballonger , av naturgummi, Ø ca. Barn under åtte år kan kveles av uoppblåste eller ødelagte ballonger. Fremgangsmåte: 1) Fyll flasken full med varmt vann.


Svar: Vi vet alle at lim eller teip kan brukes for å holde sammen to ting. Spørsmål: Hvordan kan tråden kutte rett gjennom isbiten uten å brekke den i to. I går forsøkte jeg meg på å lage en trådlampe.


Jeg laget tapetklister ( lim -aktig konsistens) og surret masse tråder rund et oppblåst ballong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg