torsdag 20. desember 2018

Male gulvbelegg bad

Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg? Rutete gulv er på alles lepper – og i mange retrokjøkken, bad og ganger. Skal vare noen år til vi tar en skikkelig renovering av badet. Tidligere ble epoxymaling mest brukt på gulv i fabrikker og verksteder, fordi det. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i . Jeg har et gammelt gulv av vinyl.


Badet er derfor klar for en oppussing, og jeg lurer på hva som er det beste alternativet. Legge ny vinyl over den gamle? Du kan fint male baderomsveggene, også i våtsonen, så lenge det. Vinylbelegg til gulvet er godt egnet for badet , og det finnes egne varianter for våtrom. Gulvbelegg i vinyl kan eventuelt trekkes opp på veggen i våtsonen.


Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen. Her får du tips om hvordan, farger på badet , gulv og tapet.


Det trenger ikke være så dyrt. Vi har et stygt blågrønt gulvbelegg i gangen her og badet og begge. Se hvordan å male gulvet kan være et godt alternativ!


De aller fleste gulv kan overmales, men hør med personalet i malebutikken så du kjøper. Har gulvbelegg på det ene badet på hytten, og det har blitt så stygt med. Det er lett å få det pent,.


Spørsmål 1: Kan jeg beholde eksisterende gulvbelegg som en. Litt skeptisk til gulv , kan sprekke opp og flasse. Det går utmerket bra å male. Men skal ikke så mye til for at det skal se litt bedre ut iallfall.


Har et mindre pent bad i 2. Er linoleumsbelegg på gulvet,men mener å ha sett i et . Kan man male baderomsfliser (har varmekabler under)? Men etter som gulvet var helt ok så falt valget på å male det. På badet er det ett gulvbelegg veldig likt det du har malt her(bare det er rødt) så . Vi har ikke råd til å pusse opp badet , men kunne gjerne tenke meg å få gjort noe med gulvet.


På veggene er det våtromsplater som jeg har malt og det har . Marlene Rasmussen valgte mikrosement på badet. De valgte mikrosement på gulv , vegger og tak, og på baderomsbenken. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene, og for å spare penger. I disse filmene lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom . Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet ? Med Aquarelle kan du mikse og matche forskjellige materialer og stiler på gulv , . TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å . I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Du må ikke det! Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet , må du bruke maling . Vil du fornye badet , men må vente litt med full oppussing?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg