torsdag 19. juli 2018

Flekkfjerner test

TV hjelper deg har testet Vanish, Bio-tex og OMO sine flekkfjernere på sprayflaske. De får bryne seg på totalt seks flekker på hvite bomulls . Hjem fra julebordet med ketsjup på skjorta? Leppstiftmerke på skjortesnippen? Vi skulle gjerne vært til hjelp.


En svamp er ikke bare en svamp. De beviser denne testen av magiske svamper og flekkfjerningsvamper. Men det er ikke alt disse . Vi har testet midlene fra Bio-tex, Vanish og On The Spot.


Her tapte kjerringrådet mot moderne flekkfjerner. Etter å ha testet flekkfjernere konkluderer RådRön med at du like gjerne kan bruke ordinært tøyvaskemiddel for å bekjempe vanskelige . VG- test : av flekker borte – uten flekkfjerner. Slik fjerner du ulike . En stor test av ulike typer flekkfjernere skulle kåre en testvinner. Resultatene var så dårlige at samtlige ble testtapere.


Testen er gjennomført av Eurofins på oppdrag fra Orkla Home . Dersom flekken ikke forsvinner, test å behandle flekken med flekkfjerner eller gallesåpe. Husk å alltid vaske plagget etter bruk av gallesåpe . Spray på flekkfjerningsmiddel på flekken. Flekkfjerner og kokende vann.


Gni også her med tannkost på flekken mens du samtidig koker opp en . Attribute(data-ved))? Det finnes mange kjerringrå som for eksempel å ta salt og hvitvin på vinflekken. Når jeg var hjemme hos mamma og pappa en uke i sommer, så skulle jeg sette på en vask med klær og spurte mamma om hun hadde . Kan brukes på alle tekstiler som tåler . Stor flaske, drøy i bruk.


Fjerner flekker uten rengjøringsmidler. Til fjerning av merker etter sko, tusj etc. Test tøyets fargeekthet før du forsøker å fjerne flekken.


Du kan teste ved å prøve litt på innsiden av . Brytes raskt og fullstendig ned i naturen. Generelt er jeg litt skeptisk . Vi testet : Fiesta EcoBoost Titanium – 1hk bensin man. Test alltid produktet på et usynlig eller gjemt sted for fargefasthet.


Hvis fargen på teppet endrer seg, må du ikke bruke dette produktet på. Sonett flytende flekkfjerner 300ml. Kan benyttes på alle tekstiler som tåler vann, dvs det meste av klær, møbler, tepper o. Forrige side CTMultisolve flekkfjerner og rensespray. Effektiv mot vanskelige flekker.


Som finish og for å lage pene avslutninger av CT1 . Vanish Oxi Action Pulver er en flekkfjerner som effektivt fjerner flekker på klær og tekstiler. MERK: Test på et lite synlig område før du jobber på hele overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg