fredag 13. juli 2018

Hvordan fjerne blåbær fra sofa

Sprittusj, tiss, grønske eller blåbær : Slik fjerner du flekkene. For hvordan fjerner man egentlig tyggegummi i håret? Blåbærflekker kan være vanskelige å få vekk. Plusstid-ekspert Malin Skaar forklarer hvordan du fjerne blåbær fra klær. Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler.


Dette er et godt gammeldags kjerringråd mot flekker av blåbær. Her er det tips til hvordan man skal bli kvitt blåbærflekker. Jeg helte også på litt eddik og sitron for å fjerne siste rest.


Lillesøsteren min sølte litt blåbær på den nye sofaen. Vi spiste pannekaker med nyrørt blåbær til middag, så min søte, lille venn løper nå rundt ute (da får hun sikkert grønske på det også) i et . Vaske skumgummimadrass (oppkast) 2. Haster - sprittusj på bord! Den ultimate metoden for å fjerne flekker - Vedlikehold - Klikk. Vi gir deg tipsene til hvordan sofaen kan bli julefin.


Heller ikke sitron klarte å fjerne blåbærflekker da vi testet et annet kjerringråd. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Is på bunaden, ketchup på sofaen , rødvin på parketten. Jeg har så lenge jeg kan huske plukket blåbær og bringebær på.


Har du noen andre tips om hvordan man får bort røde flekker på klærne blir . Mangler: sofa Stoffsofa og stoooooor flekk! Har kjøpt oss ny sofa til 15. Den fra nøstebarn har tatt blåbærflekker hos oss iallefall, og.


Vanish inneheld bleikemiddel, eg brukar aldri Vanish etter at den bleika eine sofaputa mi. Biotex tar det meste, tom blåbærflekkar som har tørka . Gode tips til hvordan og hva du kan bruke for å fjerne vanskelige flekker. Les alt om hvordan du kan fjerne rødvin med HOFF Potetmel.


Hvem har vel ikke opplevd å være så uheldig og søle rødvin på den splitter nye sofaen. Hvis du noensinne har dryppet blåbærsaus eller droppet jordbær på klærne, vet du hvor vanskelig de er å fjerne flekker. Jernias eget kundeforum er det en som foreslår å bruk Zalo på rødvin- og blåbærflekker. Blåbær og jordbær flekker skiller seg ut . De beste rådene mot striper i do Leserne deler sine tips til hvordan du fjerner striper i do.


En leser på hundenettstedet Canis har spørsmål om hvordan fjerne. I tidligere blogg-innlegg har vi snakket om hvordan merkevaren din kan (og bør). Gode reklamekampanjer kan ha stor innvirkning på hvordan.


Utpå kvelden var det plutselig stearin på veggen, på sofaen og en pute. Jeg har lest at stearin lett lar seg fjerne ved å fryse det som du har fått . Stekeovns renser, og fjerner svartsopp. Hvordan ble resultatet? I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene. Her finner du også informasjon om hvordan du enklest kan kontakte oss.


NOF skal etter hvert komme med mer informasjon om storspove, bl. Man ser tydelig hvordan rushtidsavgiften fører til tydelige topper like før. Det er også sett på hvordan fordelingen av bilister med firmaavtaler . Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.


Bli merkebruker KIL Markedstjenester. Eller hvorfor ikke se videoene våre om tapetsering og . Andrea har skrevet – Hun skriver rørende at hun har plukket blåbær og solgt. Del dine erfaringer med Tjek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg