onsdag 11. juli 2018

Lysrør sokkel

Lysrør TL-D Tsokkel GHvit. Vi kan også bestille, ta kontakt så hjelper vi deg videre! Velkommen til nettbutikken! Er du blant dem som ikke var klar over at det finnes to konkurrerende lysrør - teknologier på markedet? Vi forteller deg hvilken teknologi du skal . På Lysman side før sokkel guide vil du finne ulike sokkel til lyspærer.


Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Effektiv lyskilde med lavt energiforbruk og høy lysstyrke.


Vi tilbyr lampe- og lysrørholdere fra AAG Stucchi, BJB og Colosio. I dette kapittelet vil du finne et utvalg av våre lagerførte produkter i kategoriene: Holdere for . D lysstoffrør (kringle) i 16W med GR10q (pin) sokkel , krever ekstern tenner. Som en del av vårt utvalg av LED lysrør med Tsokkel er flere av disse med sensor. Dette gir deg utrolige muligheter og et mye lettere liv. Forestill deg å ha en . Hvitt kompakt lysrør for G23- sokkel.


Produkter i kategorien kompakt lysrør. Til sammenligning gir vanlige lysrør over lumen pr. Kompakt lysrør Sokkel : 2GØnskes annen ly. W og 58W lysrør ) og enkelte gasslyspærer gir helt opp i 2lumen pr. Bytte av tenner starter bør gjøres sammen med bytte av lysrør Sokkel G13.


Kjøp lysrør helt enkelt her. LED lysrør 22W retrofit 58W Tlysrør i systemer med elektromagnetisk forkobling. Om du har din gamle pære, eller en forpakning foran deg, så står ofte sokkelbetegnelsen der. Vil du se målene på soklene som er avbildet her, . Ideell for små armaturer og downlights med lav innbyg- gingshøyde. Armaturer med elektronisk forkobling har nå over- tatt det meste av markedet.


Ikke minst har innfø- ringen av lysrør med φ =. Din nettbutikk for engroshandel av alt innen el-materiell, batterier, industrikontaker m. Bestselgere i denne kategorien. Eks mva kr 10Inkl mva kr 1300. Lagerstatus: Ikke på lager - Antatt leveringstid uke. Alle typer lysrør , også kompakt og sirkulære, skal brennes inn 1 i 100. Om varmstart ikke benyttes, blir lyskilden svart ved sokkel og ”ryker” etter kort tid.


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. CFL) og andre lysrør , som runde eller U-formede lysrør. Her kan du se vårt utvalg av LED 3W TPhilips. Vi går opp høyt på kundetilfredshet og har selvfølgelig fast billig frakt og rask levering. Thermo Long Life (T8) har en standard diameter på mm og Gsokkel inne i det ytre glassrøret.


Den samme teknologien som brukes i lysrør finner vi igjen i såkalte sparepærer. Dette er i praksis lysrør som er tilpasset normal sokkel med en omformer. Kun for armaturer med elektronisk reaktor. Høyt lysutbytte Superluxfarge. Overgang Esokkel til Ghalogenpære.


För drift av T5-, T8- och kompaktlysrör. Dimbart lysstoffrør fra Osram med G13- sokkel og en levetid på hele 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg