onsdag 11. juli 2018

Kvae tyggegummi

Denne kan tygges som tyggegummi. Med en gang man begynner å tygge, vil kvaen smuldre. En kvaeklump med avtrykk . Mennesket har antageligvis tygget størknet kvae og plantegummi fra trær i tusenvis av år. At noen har tygget kvae som tyggegummi , kan vi heller ikke utelukke. Jeg er ikke sikker på om det er et ekte kjerringrå men det er en håndsåpe som heter Goo Gone, som virker fantastisk bra på alt seigt som kvae og tyggegummi.


Flekker av kvae kan både være svarte og klissete. De unge årsskuddene samles om våren, mens kvae kan samles hele året. Det er ikke alltid like vanskelig. Kvae , harpiks - gir det en rus? Alternativt går det an å tygge kvae.


Ja, det er plast i tyggegummi. Nesten alle produsenter av tyggegummi har byttet ut den naturlige kvaen med noe helt annet. Produksjonen av naturlig tyggegummi ser spesiell ut.


Norske forskere fant DNA i 10. Harpiks kalles også kvae , og er et seigtflytende sekret fra planter og særlig . Litt historie om tyggegummi. Det vanligste var å tygge på en klump med kvae. Mastikstreet blir utnyttet på grunn av dens kvae , mastiks. Khíos sin skatt i mastiks, blant annet ettertraktet som tannrens og tyggegummi for sultanens harem.


Visste du at det går an å bruke kvae til tyggegummi ? Dei runde og blanke klumpane var best. Hva er det med denne tyggegummi ? Hver dag ser jeg folk på gata. De tygger jo kvae fra trærne! Et av trærne har utsondret store mengder kvae som har stivnet.


I barndommen brukte vi dette som tyggegummi. En litt skarp smak og merkelig . Tygg sukkerfri tyggegummi for eksempel når du er på toalettet, og kvitt. I Hellas og Tyrkia tygger de på mastiks, kvae fra noen spesielle trær. Ja, kvaen er jo mest som tyggegummi. Tyggargommi, Tyggis, tyggegummi.


Granskud syre, kantareller og kvae. Det Flekkvekk ikke fjerner - tar Flekkvekk 2. Det var slik det skulle være, og vi hadde ingen bekymringer. Nikos Rikaniadis (45) skraper løs mastiks – kvae fra et lavt treslag som trives.


Please do not chew gum in class. Tyggegummi og kvae i håret var hverdagskost, men vi brydde oss ikke. Vennligst ikke tygg tyggegummi i klasserommet. Lærer: Sara Helene Jenssen. Under langtekkelige og kjedelige gudstjenester tygget man kvae for å . Grankvae kjenner kanskje mange som skogens tyggegummi , og i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg