onsdag 29. august 2018

Flekkfjerning

Disse gir viktige opplysninger også i forhold til flekkfjerning. Er det usikkert om stoffet og fargen tåler flekkfjerningsmiddelet, kan det være lurt å . Vi har skapt et verktøy som vi savnet selv, der man raskt kan søke unikt på flekk og tekstil, og få presise instruksjoner for riktig flekkfjerning , sier . Alt dette kan du bruke Zalo til (og ikke)! Du trenger bare Zalo, er det noen som sier. Det skal ikke mye til for å redde finstasen hvis uhellet er ute. Her er tipsene for effektiv flekkfjerning.


Flekker på tekstiler lar seg som regel fjerne - spesielt hvis de tas raskt. Det er viktig å forsikre seg om at stoffet tåler behandlingen som . Kjerringråd om flekkfjerning. Hvis man skal søke etter hjelp mot flek. Smarte tips til hvordan du fjerner flekker fra klærne.


Foto: Illustrasjonsfoto: Crestocl. Enkle råd for vanskelige flekker. Vanskelige flekker kan du ofte fjerne med enkle midler.


IRRITERENDE: En dråpe rødvin på den . Alle damaskprodukter tåler høye vasketemperaturer. Hvis flekkene ikke forsvinner etter vanlig vask, finner du her en rekke gode råd om hvordan du fjerner . Det hersker mange myter og kjerringråd rundt flekkfjerning , og mange lar seg forvirre av vage, motstridende og ofte også merkelige råd. Gjør du det feil kan du få en fiksert flekk som aldri . En hurtigveiledning til å fjerne vanskelige flekker som ofte setter seg på idrettstøy.


Flekkfjerning av forskjellige typer søl. Heldigvis finnes det gode førstehjelpsråd for flekkfjerning av 17. Har du ullklær med vanskelige flekker? Lurer du på om ulla kan vaskes i maskin? Jeg har jeg gjort den ultimate flekkfjerningstesten ved å glemme en skitten ullbody i en pose til neste . Vi har laget vårt eget vaskemiddel og flekkfjerner spesielt for ull og silke.


Les mer om produktene våre og hvordan du best tar vare på ullplaggene dine her. Av alle flekker er vel ikke akkurat fettflekker de vi liker aller best. Det kan være vanskelig å få bukt med dem, og vi tyr gjerne til ganske så dyre, . Rengjøring og flekkfjerning. Daglig støvsuging vil forebygge at smuss, sand og skarpe partikler arbeider seg ned i teppet og skader teppefibrene - men, det . Hatt en fin julefeiring, men fortvilet over flekker du har fått på klær?


Her får du tips til flekkfjerning. Sjekk først på et lite synlig sted om plagget tåler den aktuelle flekkfjerneren. Sitronsåpe til flekkfjerning ImseVimse er endlig på lager igjen. Dette er en naturlig flekkfjerningsåpe som er mild og miljøvennlig. Effektiv flekkfjerning.


Fettflekker oppstår typisk i forbindelse med matlagingen. Den helt klassiske situasjonen er når du står på kjøkkenet og . På ull legg skiten seg utanpå fibrane og dersom ein fjernar sølet med ein gong er det ofte lett å få vekk. Bruk ein tørr eller lett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg