torsdag 9. august 2018

Hvordan bruke vaskenøtter

Hvordan vasker jeg klærne mine med vaskenøtter ? Kan nøtteallerikere bruke vaskenøtter ? Ta skall i bomullsposen og putt posen inn i vaskemaskinen sammen med klærne dine. Vask klærne på programmene du bruker . Hos oss får du kjøpt såpenøtter, også kalt vaskenøtter eller såpebær. Du kan jo regne på det selv etter hvor mange gram nøtter du bruker i løpet av et år.


Vaskenøtter fungerer som et naturlig vaskemiddel. I videoen Soap Nut Test, gjør han et lite eksperiment der han viser hvordan nøttene reagerer i. Ehow forteller også at du kan bruke vaskenøttene som sjampo - eller tilføre . Her er noen av de vanligste spørsmålene vi får ang vaskenøtter. Kan jeg bruke vaskenøtter ? Andre goder grunner for å bruke dem er at mengden vaskemiddel kan. Vasker du tøyet helt uten å bruke vaskemidler vil klesvasken nemlig bli renere enn med noen av de fire nye alternative vaskemetodene.


Det blir da mye billigere å bruke vaskenøtter for vask av dine klær. Jeg bruker nøttene på alt fra ytterklær til sengetøy. Du kan også lage flytende såpe av vaskenøttene , som kan brukes til all. Selv bruker jeg vaskenøtter til normalt skittent tøy, og så har jeg i litt . Har du noensinne gjort en klesvask uten vaskemidler og sett hvordan tøyet blir?


Så du bruker vaskenøtter på klær som ikke har flekker, bare trenker å få. Ved mykt vann i opptil grader må du bruke g (spiseskje) og g (spiseskje). Når du rister glasset om morgenen, kan du se hvordan saponin virker i vannet. Men er det egentlig nødvendig å bruke spesialtilpasset vaskemiddel når. Ukko as importerer miljøvennlige vaskenøtter fra britiske Greenfrog Botanic.


For ekstra vanskelige flekker anbefaler importøren å bruke gallesåpe. De foreslår et par dråper eterisk olje i vaskeposen hvis man ønsker litt . Slik erstattet hun produktene man bruker i hverdagen. Aune- Steinacher bruker vaskenøtter når hun skal vaske klær. Og hva bruker du når barnet er full av tørr eksem? For sensitiv hud er vaskenøtter kanskje det aller mest skånsomme vaskemiddelet.


Legg nøtter i en bomullspose (følger med), knyt posen godt og legg den oppå skittentøyet i vaskemaskinen. På nettsiden vaskenøtter. Ved vann over grader må du bruke 4-nøtter og nøtter ved hardt vann.


Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Du trenger heller ikke å bruke skyllemiddel når du vasker med vaskenøtter. Det er kanskje like greit å bruke rent vann? Jeg har bodd noen år i Tysklan hvor mange bruker slike nøtter. Men når og hvordan det skal gjøres er ennå ikke bestemt.


Hva kan du bruke til å vaske håret i stedet for sjampo? For en tid siden ble bloggsfæren opprømt når en jente beskrev hvordan hun vasket håret med intimvask. Så du kan trygt bruke vaskenøtter som naturlig erstatning for hårsjampo.


For å bruke nøttene i klesvask legger du 4-nøtter i den lille tøyposen som kommer med pakken og legger den inni maskinen sammen med klærne. Ved å bruke stavmikseren etter en tid når nøttene har blitt myke, . Dette såpestoffet er veldig mildt og å bruke vaskenøtter til tøyvasken er derfor et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg