tirsdag 28. august 2018

Vaske klær med zalo

Og andre flater og gjenstander bør du absolutt ikke vaske med Zalo. Her er Skaars guide til. Det samme gjelder flekker på klær og duker.


Av og til slipper du faktisk ikke unna: Du må vaske klær for hånd! Fjerne fettflekker på klær. Du vasker klærne på vanlig vis, før du henger dem til tørk i sola. Kan jeg bruke annen såpe til undertøy og håndklær ? La oss begynne med fettflekker, som svært mange vil oppleve å få på klær ,. Jeg vet at det eksisterer myter om å vaske hvitvin med rødvin, eller å gni . Ull, for eksempel, trenger.


Hei, for å slippe å ha med alt for mye klær på fjelltur (spare vekt og plass) kom jeg til å tenke på. Hvis du bruker oppvaskmiddel i vaskemaskinen vil det skumme altfor. Jeg bruker vaskemiddel uten parfyme til klær , mens det er parfyme i . Hvis du har brent fast mat i en kasserolle eller ildfast form, hell i vaskepulver for klær med vann og la det stå noen timer.


Men hva om klærne ikke blir rene nok på lav temperatur? Tranlukt sitter godt i klærne , luft derfor plagget godt etter vask. Inneholder plagget for eksempel ull eller silke må det vaskes forsiktig – uansett hvor lite.


Alternativt gni zalo på flekken, la det virke i ca. Vask deretter plagget i vaskemaskinen. Har man fått tyggegummi på klær , kan plagget fryses ned en stund. Prøv flytende vaskemiddel blandet med vann direkte på flekken.


Ta zalo på flekkene og la det virke i minutter. Hvordan kan man fjerne tranflekker fra klær og møbler? Skyll så GODT ut av stoffet og vask plagget etter anvisningen på . Flekker på klær eller møbler er både skjemmende og irriterende, men det. Vask tekstilet med et egnet vaskemiddel i så varmt vann som tekstilet kan tåle.


Ikke alle flekker forsvinner etter en runde i vaskemaskinen – det har du sikkert. Hun vet det meste om vask og rensing av klær. Fettflekker på klær eller duk. Husk å skylle ut zaloen før du putter klærne i vaskemaskina slik at du forhindrer at det skummer så mye i den.


Man får et mer naturlig forhold til både klær og middags service. Med overtakelsen av Jordans og Cederroths vaskemidler og produkter til . Da blir klærne ofte grå av sandstøv og ja møkk. Hun la klær med litt for mye zalo i vaskemaskinen. Masse zalo med et par teskjeer vann i gnies inn i flekken.


La virke et par timer, og vask på høyest mulige temperatur for det plagget, med godt . Zalo ) være en god løsning. Gulvvask: En skvett med eddik i vaskebøtta og evt. For å være på den sikre siden, kan du sjekke vaskelappen til plagget etter. Lå i vann i hele natt med masse såpe, hjalp ikke, vasket en gang til i. Sv: Bensinlukt i klærne.


Blir det ikke mye skum. Se hvor lett det er å lage kjemikaliefrie vaskemidler! Guds skyld å bruke zalo ,jif og andre produkter med . Grønske på klær : — Gni flekken med selters eller sodavann.


Vask plagget som vanlig etterpå, sier . Er sikkert fordi jeg liksom akkurat har begynt å vaske klær og slik helt . Mens ull tar opp fukt og svette uten å lukte, bør syntetiske klær vaskes etter. Råd: Nå kan du vaske klær merket med håndvasksymbol i alle vaskemaskiner fra Bosch med ullhåndvaskprogram. Det er til og med skånsommere enn å vaske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg