mandag 27. august 2018

Vaske med klorin

Har du et dusjforheng som er skittent og ekkelt? Ikke kast det, men prøv heller å vaske det i klorin. Før du setter i gang må du være klar over er . Jeg vasker alltid med litt klor og grønnsåpe på gulvet der dyrene . Hvordan vasker dere dusj og do? Vaske ned bad - salmiakk eller klor ? Dere som vasker hvitvasken med klorin. Flere resultater fra forum.


Etter en del snakk om infeksjoner, biofilm og Belle Saison som nekter å dø har jeg bestemt meg for å ta grep. Tenker å ta en vask med klor. Med feil pH kan du vaske så mye du bare orker - kalkflekkene sitter like.


Folk burde vaske badet sitt hver dag, sier ekspert. Det er et veldig sterkt stoff . For eksempel bør ikke klor og salmiakk blandes. Dette er den mest miljøvennlige måten å vaske huset på.


Et alternativ til klor , er vaskemidler med hydrogenperoksi som for eksempel . Blander du klorin og salmiakk, kan det skade helsa di. Jeg bruker aldri klor til å vaske me men bruker det tynnet ut med kaldt vann til å desinfisere flater som kan skylles av, som i vasken, badekaret . Hvis du vasker tre med rengjøringsmidler som har høy PH-verdi, kan. Beste middel til å vaske dusjen. Wc-rensen er definitivt best.


Men du må godta at det vil lukte litt klor etterpå. Man trenger ikke å kjøpe kjemikalier i dyre dommer og spraye ned det man skal vaske. Tilsett skurekrem, wc-gel eller litt klorin på innsiden av toalettskålen og la det . VASKE KJØLESKAPET: Hvor ofte vasker du egentlig kjøleskapet? Jeg liker å vaske med klor på badet (do, vask), og ønsker å gjøre det samme med dusjen. Da vi leier leiligheten, ønsket jeg å finne ut om flisene . Bruk en vanlig husvask når du kun skal vaske.


Grønske på mur kan vaskes bort med . Eddik er nemlig ikke dumt å bruke for å vaske skoene dine hvite igjen. Løsemidler (SALMIAKK) har den egenskapen at . Jeg bruker klorin til å matte ned overflaten før maling, ved å bruke en solid skrubb, . For med ulike materialer trengs ulik vask , og dessuten er det ikke alle. Lilleborg Forbrukerservice er Norges fremste kompetansesenter innen vask og . Eddik og sitronsyre er sure, klorin og salmiakk er basisk. Kontakt Giftinformasjonen for råd. En vask hver vår forlenger intervallene for maling og arbeid på huset.


ALDRI BLAND KLORIN OG SALMIAKK - det gir en giftig gass! Skal vaske huset før malejobben, ogbhar tenkt å bruke klorin. Klorin fjerner flekker . Noen som vet blandingsforholdene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg