onsdag 1. mars 2017

Bærflekker på klær

Disse tipsene fjerner enkelt flekker fra klærne. Om du har fått flekker . Frukt- og bærflekker kan være vanskelige å fjerne fra barnetøy, og frukt er jo noe de små gjerne spiser mye av og søler desto mer med. Plusstid-ekspert Malin Skaar forklarer hvordan du fjerne blåbær fra klær.


Svetteflekker som setter seg i klærne er utrolig irriterende, særlig . Bonansas hageblogger Elisabeth Heggland Urø har gode tips hvis uhellet er ute. Men har man vært uheldig, enten i blåbærskogen eller når man spiser dem, så fortvil ikke. At mange syns det er vanskelig å få bort flekker fra klærne , kan tekstilekspert Malin Skaar i Lilleborg bekrefte. Hun tar i mot henvendelser og gir . Jeg har aldri prøvd det på klær , men det er verdt et forsøk. Vin,Cola,frukt og bærflekker på stoffer som kan kokvaskes,.


Legg opp med tape: Endel klær krymper ofte i første vask. Blåbær: Bærflekker : se rødvin. Hold skapdøren åpen og la interiøret tørke før du setter dine klær og andre ting på plass igjen.


Av Kathrine Holmegård Bringsdal Lin er et fantastisk materiale og derfor vil vi gjerne ta vare på våre ting i lin, sånn som gamle duker og lignende. Andre vanskelige flekker, som kaffe, vin eller blo kan man behandle på samme måte som flekker på klær. Prøv med en klut med for . Alle klær som selges i Norge, skal være merket med vedlikeholdsmerking og fibermerking. Disse gir viktige opplysninger også i forhold til . Tranlukt sitter godt i klærne , luft derfor plagget godt etter vask. Tomatsaus, ketchup, gress og bærflekker.


Bruk vaskemiddel med blekemiddel også på fargede klær hvis flekken ikke forsvinner, og vask straks plagget en . Her er noen råd til hvordan fjerne vanskelige flekker fra teppet og hvordan du skal rengjøre det best for å forlenge teppets levetid. Tror nesten håpet er ute nå som du har vasket den. Bærflekker som oppdages før de går i vaskemaskinen kan fjernes med kokende vann.


Klær med flekker Rent vann kan gjøre underverker mot flekker på tøyet. Barn har lett for å søle på seg og sette flekker på klær og tekstiler. Før advent av moderne flekkfjernere våre mødre og bestemødre prilovchilis fjerne bær flekker fra klær ved hjelp av tilgjengelige midler.


Det meste går heldigvis. Enhver hårsjampo kjemper effektivt frukt og bær flekker. Flekker etter avføring, gulp, bærflekker eller rødvin:.


Påfør et lite hårprodukt til det forurensede området av stoff, la det stå i en halv time, og smør det grundig . Den eddik vil skjære gjennom bær flekker , mens utvannet blanding vil hindre at. Slik rengjør bær flekker i teppet. Instant varmtvann dispensere tar lagetid og stresset av mange gjerninger som pleide å kreve kokende . Enten du plukke bjørnebær eller bare spise dem, kan en blackberry flekk på klær være en katastrofe.


I likhet med andre bær flekker , absorberer den mørk lilla . Inn og ut fra det røde murhuset vandrer flittige maur med bærflekker på klærne og . Hele gulvet ble vasket med eddikvann, og både bærflekker og sorte . Av erfaring er det ikke lett å få bort bærflekker fra klær ! Etter å ha prøvd bløtlegging, gallesåpe og vask med vaskepulver, var flekken der fortsatt. Mange klær nå spesielt om sommeren er veldig tynt stoff og suger til seg flekker. Etter lek på plenen får du lett gressflekker på klærne. Bli kvitt bærflekker på hendene: Dette er en klassiker. Kok klærne i en del eddik og to deler vann i minutter.


Hvor mange hvite sommerkjoler jeg har ødelagt av bærflekker og hvor mange timer jeg har brukt på disse syrlige prosjektene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg