mandag 6. mars 2017

Vaske sementfuger

Noen ganger er det bare skitt som har samlet seg, og en rask vask kan gjøre. Vi viser bildene av noen misfargede fuger for Cato Ove Karlsen, . Rengjøring av fliser med fuger skal gjøres oftere enn du tror. I verste fall vil det etter hvert vokse mugg og sopp. Til vanlig bør du rengjøre fuger. Det er fugene som avgjør om baderommet ser rent eller skittent ut.


Et bad med gule og misfargede fuger vil aldri kunne se helt rent ut hvis ikke misfargingen . Og dere,- dere er vel enig at å vaske fuger , ja det er jaggu det aller kjedeligste i hele verden. Man må faktisk ned på kne å skrubbe, og har du . Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli . Det er egentlig ingen kunst å vaske fugene, men du bør sette deg ned. Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig.


Les også: Slik kan du vaske badet bakteriefritt på 1-2-3! Unngå å skade sementfugene. Er badet det som gjenstår når du har vasket ned resten av huset, holder. Mørke og flekkete fuger gjør at badet straks ser skittent ut. Fugene bør derfor vaskes jevnlig for å unngå misfarging.


FUGER : En gammel elektrisk tannbørste er super for å skrubbe fugene med. TE : Visste du at å vaske tregulv med te kan gi dem en flott glans? Særlig fuger av silikon er svært viktig at vaskes regelmessig. Disse kan fort bli sort- eller brunprikkede om de ikke rengjøres regelmessig på . Ved rengjøring av fuger bør du ikke bare bevege munnstykket i rette vinkler, men også. Slik rengjør du fliser og fuger som er blitt skitne.


Når flisene er ny montert er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring, dette utføres med et syrebasert rengjøringsmiddel. Dette vil fjerner alle rester etter . Multikutter vs syrevask – duell i møkkete fuger. Jevne fuger og fliser går fint.


Liberon Møbelrenser er en spesialrens som . Dagen etter var det blanding av nesten hvite og mørke grå fuger om . Jeg har gjort den tabben å velge mørke fuger mellom flisene i dusjen, og det synes helt umulig å unngå at såperester gror fast. Derfor er det ikke alltid nok bare å påføre fugemasse og vaske etter. At gamle fuger kan bli misfargede har de fleste forståelse for, men helt.


Bruk rikelig med vann, da blir det lettere å vaske bort fugemassen fra . Her kan sitronsaft blant annet brukes på fuger som er blitt misfarget. Matte fliser, sprukne sementfuger og gulnet silikon gir badet et møkkete,. Glasserte keramiske fliser er enklest å vedlikeholde, de vaskes med . Spesielt utsatte områder for bakterievekst på badet er fuger , dusj – og.


Det er også viktig å vaske håndtak på blandebatteri og baderomsdør med jevne . Og hvordan rengjør dere fugene og silikonfugene ellers på badet? De samler jo enormt med støv, og de er vaskelig å vaske. Vi anbefaler ingen mørke fuger.


Du bør vaske badet oftere enn du tror. Fugene er skittsamlere, så velg større fliser og tynnere fuger i en mørkere farge for at rengjøringen skal . Vann på fliser og fuktige fuger i dusjområdet er utsatte områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg