onsdag 8. mars 2017

Rengjøre fuger kjøkken

Rengjøring av fliser med fuger skal gjøres oftere enn du tror. I verste fall vil det etter hvert vokse mugg og sopp. Til vanlig bør du rengjøre fuger. Har fugene mellom flisene dine begynt å se litt misfarget ut?


Problem:Flisene over kjøkkenbenken vår blir fort fulle av fett, og særlig fugene er vanskelige å rengjøre. Hvordan fjerner vi enklest fettet? Fargen på skitten avgjør hvordan du bør rengjøre fugene.


Du har dem på badet , i dusjen, ved kjøkkenvasken , mellom vegg og fotlister og så . Det finnes spesielle rengjøringsmidler til fuger på byggvarehusene og hos fargehandlere. Man må gni litt, men det går an å få det pent igjen. Har badet fått misfargede fuger finnes det noen tiltak du kan gjøre. Silikonfuger må til over kjøkkenbenken , for å unngå kombinasjonen matrester og fuktighet i veggen bak.


Om dette samles og får utvikle seg får . Elastiske silikonfuger er hyppig anvendt i våtrom, kjøkken og lignende i . Fuger som ofte får vann på seg, som i et dusjhjørne, bør rengjøres oftere enn fuger andre steder på badet. Det er anbefalt at du vasker fugene hver dag for å . Eller effektiv bad- og dusjrens for å unngå misfargede fuger , sopp og mugg på badet . Slik renser og rengjør du silikonfuger og flisfuger , samt fjerner kalkbelegg og såperester på fliser og dusjglass m. Liberon Møbelrenser er en spesialrens som . Hvis du vil at de hvite fugene skal holde seg rene og pene, bør du sørge. På kjøkken og bad holder det å impregnere en gang, men du bør gjøre . Poleringsbehandlet treverk kan også rengjøres med damp, men varmen vil ofte gjøre . Daglig rengjøring utføres med PH nøytralt vaskemiddel, f. Nei eddik er ikke bra for fugene , eddik vil virke som en syre og ødelegge sementen i . Vi har endelig et relativt funksjonelt kjøkken , men det ser jo litt nakent ut.


Vi synes det kler flisene og det er jo alltid fugene som er vanskeligst å rengjøre ! Gjør unna rengjøringen til jul på kort tid. Bare husk at kjøkken og bad bør være voksenoppgaver, for der trenger du å bruke litt ekstra med rengjøringsmidler. VASKE BAD: Eddik er effektivt for å gjerne smuss i fugene.


Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å fuge fliser i tørre rom. Vi tar også kampen mot skitne fliser og fuger ! Våtrom, kjøkken og fliser blir utsatt for både såperester, damp og slitasje. Vi sørger for en riktig rengjøring av dine . Har fliser på kjøkkenet (på gulvet), og de har ikke blitt vasket. Særlig fugene ser så fæle ut, og jeg aner ikke hvordan jeg kan få dem rene! For å unngå dette, er det viktig å skylle fugene godt med vann før du bruker rengjøringsmiddelet, og.


Perfekt til bruk på badet, kjøkkenet og andre områder. Anyway, har tidligere gått i fella å vente for lenge med å vaske bort fugeslør og overskytende fugemasse etter fuging av fliser. Du kan også gjerne bruke en gammel tannbørste til å rengjøre fuger og rundt . FUGER : En gammel elektrisk tannbørste er super for å skrubbe fugene med. Rengjør skapstammer, dører, skuffefronter, hyller og andre treoverflater med en myk, lett fuktig klut eller et. Dette er særlig viktig rundt fuger og kjøkkenvask.


Våre epoxy baserte fugemasser inneholder ikke løsemidler, og rengjøringen. Fuging på overflater i laboratorier, kjøkken etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg