tirsdag 28. mars 2017

Gallesåpe ull

Såpen kan brukes til alt som skal vaskes. Alle ull klærene er HELT uten flekker nå! Gnikker og godt på flekken etter at den har ligget i . Vaske med gallesåpe på flekkete tøy 23.


Hvordan fjerne avføring på babyetøy? Flere resultater fra forum. Bruksanvisning: Fukt såpen og . Nå vasker hun alltid ull på maskinens ullprogram, som innebærer lite bevegelse i trommelen, slik at.


Flekker på ull fjernes med gallesåpe og kaldt vann. Jeg er grønn, og sliter med en flekk som IKKE vil vekk uansett her. Tøffe flekker på ull vasker vi med gallesåpe.


Jeg gnir bare der flekken er og skyller godt etterpå. På superwash-ullklær har jeg gnidd gallesåpe. På ull legg skiten seg utanpå fibrane og dersom ein fjernar sølet med ein. Flekkfjerning ull og annet babytøy. Her er våre beste tips for.


Dette er såpestykker som du lett kan . Synes Biotex for ull og silke er bedre enn Milo på skitne ullplagg. Når det gjelder ull , flekker eller andre vanskelige ting sverger jeg til gallesåpe. Mannen hadde en hvit strikket ullgenser som ble . Pakken inneholder såpenøtter, vaskepose, gallesåpe og blekepulver. Gallesåpe fra Clas ohlson og ullprogram i maskinen. Fjerner flekker, selv på stoff som ull og silke.


Vegansk alternativ til galle såpe. Bruk: Spray direkte på flekken, la det ligge litt og vask som anbefalt stoffprodusent. Her finner du smarte tips for vask og behandling av ull , samt noen gode. Egentlig trenger man ikke vaske ull , det holder å henge ulla ut til lufting. Er flekken vanskelig, kan du bruke gallesåpe og rent vann.


Veksler mellom sitronsåpe og gallesåpe. Mest fordi de såpestykkene har jeg på badet, hadde jeg hatt ullvaskemiddelet stående på badet . Lanolinkur blir gjerne brukt til å tilføre ullfett til sperrelag i ull. Ullbuksen kan brukes utenpå brettebleier, prefolds eller formsydde bleier. Ullen fungerer som et. Vil du være sikker på å få bort flekkene på ullklærne, gjelder det å handle raskt!


Ull og silke bør kun vaskes for hånd i rikelig med vann med vaskemiddel. Vi anbefaler å bruke gallesåpe til fjerning av flekker fra naturfibre. Miljøvennlig og naturlig skyllemiddel og tøymykner for farget vask, ull og silke.


ULLVASK - ØKOLOGISK ULLVASK FOR ULL OG SILKE, 250ML. Bruk spesialvaskemiddel for ull. La buksen ligge i bløt kun kort tid. Dytt buksen forsiktig - ikke klem eller vri.


Tusen takk for svar :) da skal jeg kjøpe gallesåpe imorgen! Vask fortrinnsvis i lunkent vann, fordi ull. De beste tipsene til vask av ull med flekker! Skyll godt og vask på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg