fredag 10. mars 2017

Husnummer med lys solcelle

Kjøp husnummer med belysning online Lampegiganten. Vegglamper med husnummer ? Kostnadsfri rådgivning. Denne solcelledrevet husnummer - lys gir en perfekt løsning for å vise ditt husnummer i mørket.


Det er utstyrt med et solcellepanel som er belasted med sollys og . Husnummer med solcelle og LED belysning. Lettlest bakgrunnsbelyst nummerskilt i attraktiv design. Tydlig på avstand både i dagslys og mørket. Fire lysdioder lyser opp skiltet automatisk i mørket. Dette solcelle - lyset er ideelt for å lyse opp dørskiltet ditt etter mørkets frembrudd.


Solpanelet omgjør sollys til elektrisitet på dagtid og lyset vil automatisk skru seg . Dessuten er solcellebelysning veldig enkelt. Det er ingen komplisert installasjon eller mye vedlikehol og solen gjør hele jobben - lader og slår på og av lyset. Lyktestolpe med solcelle og.


Lunano er en praktisk LED vegglampe med solceller som vil gi deg lys på. Hus av korrosjonsbestandig rustfritt stål. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Skikkelig stilig husnummer med LED lys. Teknikken garanterer belyst husnummer hele natten. På dagen slås lyset automatisk av.


Solcellepanel : Monokrystallinsk bak . Skriv tall i kommentarfeltet når du bestiller. Godkjent refleks i tall. Egen grunnlysfunksjon gjør at lampen kan gi et lite og hyggelig lys når sensoren . Belyst husnummerskilt. Fotocelle slår lyset av og på.


LED- lys som lades av solcellepanel. Slår seg av og på ved hjelp av sensor. Materiale: Rustfritt stål. Lagerstatus: på lager . Sørg for at alle kan se ditt husnummer og spar på strømmen med solcellelys.


Billigt og super nemt at sætte op. For eksempel oppgir Ikea at deres Solig lyspåle vil kunne levere hele 9. Flere nettbutikker tilbyr også solcellebaserte husnummerlamper. Køb det til fast, lav pris på manillo. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte . Det følger med tall slik at du kan plassere opptil tre.


Sørg for, at alle kan se dit husnummer og spar på strømmen med solcellelys som tænder selv når det bliver. Fri frakt på alle ordre over kr 2med kode aprilSe her:. Led solcelle lys med bevegelses sensor.


Ubrukt solcelle skilt med le husnummer og bokstaver selges. Passer ypperlig til hage og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg